Anasayfa / Haberler / Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi’ye Ahde Vefa

Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi’ye Ahde Vefa

Rize Taşçıoğlu Camiinde 60 yıl hanımlara sohbet yapan Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi, vefatının 10. Yılında Taşçıoğlu Caminin hanım cemaatince kabri başında dualarla anıldı.

Rize İrşad Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Vakıf Müdürü Kadir Kara ve Ahmet Yazıcı Hoca, Zavendikli Hocaefendinin vefatının ardından Taşçıoğlu Camii hanım sohbetlerini devam ettirirken, mübarek Ramazan ayı  öncesinde içinde bulunduğumuz 3 aylar dolayısıyla ahde vefa altında hanım cemaate yönelik düzenlenen programda Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi ve Merhume Eşi Hacı Hüsniye Yıldız kabirleri başında dualarla anıldı.

Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendinin kurucusu bulunduğu İrşad Vakfı ve Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi Kur’an Kursları tarafından organize edilen anma programı okunan dualar ve ilahilerle, indirilen hatimler için Kadir Kara tarafından yapılan dua ile sona erdi.